Copyright © EcoLogica
Design by Dzignine

Pareri expozanti editia 1

" Targul EcoLogica a atras vizitatori interesati datorita profilului. Nu au fost doar vizitatori care doar sa priveasca si sa nu ceara informatii ca si la un targ general."

Activ Invest

"Targul EcoLogica ne-a lasat o impresie foarte buna, organizarea a fost buna, iar vizitatorii au fost realmente interesati sa cumpere panouri solare"
Dm Solara

"Targul EcoLogica e un inceput promitator in acest domeniu, produsele sunt de viitor, iar vizitatorii au fost in numar mare"
Duraziv

"Ideea unui asemenea targ in Transilvania este foarte buna, mediatizarea puternica si profilul unic al targului au fost un plus. Ce ne doream in plus ar fi fost mai multe firme participante, insa, per total, Targul EcoLogica a fost o idee foarte buna"
Trust Eurotherm

"Posibilitatea de a face cunoscuta firma noastra in orasul in care ne desfasuram activitatea, disponibilitatea organizatorilor si numarul de vizitatori relmente interesati de produsele prezentate ne-au facut sa acordam o nota buna Targului EcoLogica. Ca la orice manifestare de acest gen, exista lucruri care pot fi imbunatatite, insa per general ne-a lasat o impresie foarte buna."
Terra Energy Concept

"Un targ foarte bine organizat. Felicitari si mult succes mai departe!"
Ecohornet

"Vizibilitatea acestui targ in media, organizarea buna si locatia adecvata precum si numarul vizitatorilor fac din Targul EcoLogica unul de viitor!"
Carpat Energy

"Unul dintre atuurile acestui targ este faptul ca a fost o premiera in domeniu in Cluj. Sunt lucruri care ar trebui imbunatatite, insa pentru o prima editie a fost foarte bine."
Eudis

"Au participat la Targul EcoLogica firme competitive pe piata de profil. In urma participarii la acest targ, Compania a reusit sa isi promoveze imaginea."
Compania de Apa Aries SA

"Lipsa de informare a cetateanului de rand cu privire la rolul anumitor institutii publice duce la necesitatea apropierii autoritatilor de cetateani. Acest targ ne-a oferit aceasta posibilitate."
Administratia Bazinala de Apa Somes-Tisa

"Targul EcoLogica a fost interesant si instructiv pentru angajatii care au fost implicati."
Regia Autonoma de Termoficare Cluj

"Per ansamblu Targul EcoLogica a fost un eveniment reusit."
Compania de Apa Somes SA

"Buna mediatizare si informarea vizitatorilor asupra existentei acestui targ au dus la un aflux mare de vizitatori. Felicitari pentru organizarea foarte buna!"
Nova Energie

"Este nevoie de o promovare continua si sustinuta a evenimentelor de acest gen. Felicitari organizatorilor si participantilor!"
Grup Scolar de Protectia Mediului Cluj-Napoca