Copyright © EcoLogica
Design by Dzignine
Monday, March 28, 2011

Targul EcoLogica - 12-15 mai 2011 - Cluj-Napoca

In perioada 12 - 15 mai anul acesta, Cluj-Napoca va fi gazda celui mai mare targ de energie regenerabila si constructii ecologice din Transilvania.
In contextul schimbarilor climatice aparute, a disparitiei resurselor de energie conventionale si a tendintei spre o viata cat mai sanatoasa a aparut si aceasta nevoie de extindere a viziunii asupra energiei si folosirii ei.
Ultimele date furnizate de Agentia Internationala pentru Energie au aratat ca resursele de petrol se vor epuiza in 40 de ani, cele de gaze naturale in 60 de ani, iar cele de carbune in 200 de ani. Privind din aceasta perspectiva este necesar ca populatia sa constientizeze acest fapt si sa se reorienteze catre alte mijloace de producere a energiei.
Energia solara, eoliana, geotermala, biomasa si toate celelalte metode prea putin cunoscute de publicul larg au ajuns sa fie din ce in ce mai popularizate tocmai datorita potentialului salvator al planetei noastre.
In acest context si tinand cont de tendinta ecologica adoptata de societatea in care traim, Targul EcoLogica doreste a fi un mijloc eficient de informare a publicului asupra acestor metode noi si eficiente.

Asadar, va asteptam sa ne vizitati in cadrul acestui targ si sa aflati care sunt tendintele si modalitatile de exploatare a mediului inconjurator cat mai ecologic cu putinta.

Vizitati parcarea Cora Cluj-Napoca pentru a descoperi cum putem, impreuna, sa salvam planeta care ne gazduieste!
12-15 mai 2011 - Cluj-Napoca  Targul EcoLogica!

2 comments:

  1. Cine organizeaza acest targ? Unde putem gasi mai multe detalii?

    ReplyDelete
  2. pentru informatii suplimentare viziteaza pagina "inscriere targul ecologica".
    o seara placuta!

    ReplyDelete