Copyright © EcoLogica
Design by Dzignine
Tuesday, June 4, 2013

Cea de-a treia editie a Targului EcoLogica a ajuns la final!


Cel mai mare târg de energie regenerabilă şi construcţii ecologice din Transilvania – EcoLogica – si-a inchis portile, urmand sa revina anul viitor cu noi solutii verzi pentru clujenii interesati de un mod de viata cat mai sanatos.

Targul EcoLogica s-a desfasurat pe parcursul a 4 zile, in parcarea celui mai mare Hipermarket independent din Cluj, Cora Cluj-Napoca si a inregistrat un real succes in ceea ce priveste numarul de vizitatori.
Printre participanții de anul acesta s-au numărat firme cu prestigiu în domeniul energiei regenerabile și construcțiilor ecologice, atât din țară cât și de peste hotare, dintre acestia enumerăm: Dragus, Ecoinstal IT Consult, Timat Impex, Brantner Veres, Solar Focus cu brandurile – Solar Focus, Oventrop, Lincar, Kalorina Bio cu brandul Tatano, ITechsol, Defro, NLD Profile, Natural Stone, Compania de Apa Somes SA, Garanti Bank, Rosal Cluj si alții.

Printre tehnologiile expuse anul acesta s-au numarat: panouri solare, panouri fotovoltaice, sisteme de incalzire cu biomasa, elemente modulare care transforma casa intr-una pasiva si chiar o turbina eoliana care a incercat sa transforme vantul in energie electrica.
Târgul EcoLogica este un eveniment organizat de AdShop Cluj in colaborare cu Monitorul de Cluj, cu sprijinul Cora Cluj-Napoca si CENTI.

Târgul EcoLogica multumeste expozantilor, partenerilor si vizitatorilor si ii asteapta la cea de-a patra editie!

 

0 comments:

Post a Comment