Copyright © EcoLogica
Design by Dzignine
Thursday, April 26, 2012

Au mai rămas trei săptămâni până la Târgul EcoLogica!



Singurul târg de energie regenerabilă și construcții ecologice din Transilvania își deschide porțile peste doar trei săptămâni, în parcarea Cora Hipermarket cel mai mare centru comercial independent din Cluj-Napoca și vine cu noutăți de senzație!
Vreme de 4 zile, din 10 până în 13 mai 2012, clujenii vor putea vedea cele mai inovative și ecologice mijloace de construcție, încălzire și chiar răcire a unei locuințe. Expozanții vor prezenta mecanisme din cele mai diverse, de la pompe de căldură, la panouri solare, panouri fotovoltaice, sisteme de încălzire în pardoseală, panouri radiante cu infraroșu și case de lemn.
Una din noutățile acestei ediții o reprezintă casa din lemn care va fi amenajată într-un mod inedit! Astfel, unul dintre participanți va amenaja o construcție ecologică din lemn în mod tradițional maramureșean! Ștergare, farfurii, mâncarea tradițională și ceterașii vor fi la loc de cinste la această ediție.


Astfel, Târgul EcoLogica demonstrează anul acesta că utilul eficienței energetice poate fi îmbinat cu plăcutul designului autohton.

Înscrierea pentru EcoLogica a început deja, iar firmele doritoare pot cere oferte și se pot informa pe blogul evenimentului www.cluj-ecologica.blogspot.com sau la adresa de e-mail: proiect@monitorulcj.ro.

Târgul EcoLogica îi așteaptă pe clujenii interesați de protejarea mediului în perioada 10-13 mai, în parcarea Hipermarketului Cora Cluj-Napoca.
Evenimentul este organizat de Monitorul Events în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Hipermarketul Cora Cluj-Napoca.
Parteneri: Centrul de Transfer Tehnologic Cluj-Napoca (CENTI), Agenția Locală a Energiei Alba (ALEA), Let’s Do It, Romania!
Parteneri media: Monitorul de Cluj, Casa Construct, monitorulcj.ro, Radio Zu, www.ecomagazin.ro, www.orasulcluj.ro, www.baboom.ro, www.msdi.ro, www.energielive.ro.
Partenerii de outdoor: Amprenta Advertising

Despre EcoLogica: Târgul EcoLogica este la a doua ediție, prima ediție, din 2011, având ca număr de participanți peste 20 de firme și instituții publice. A fost creat din dorința de a prezenta clujenilor metodele alternative de producere a energiei verzi, dar și modalitățile inovative care stau la baza protejării mediului înconjurător și eficientizării consturilor de întreținere și construcție a unei locuințe.

0 comments:

Post a Comment