Copyright © EcoLogica
Design by Dzignine
Wednesday, April 11, 2012

Noutati EcoLogica 2012!

Lista participantilor la Targul EcoLogica incepe incet, incet sa prinda contur. Participantii de pana acum sunt din cele mai diverse domenii, insa cert este faptul ca fiecare va prezenta ce are mai bun si mai interesant.
Panouri solare, panouri fotovoltaice, pompe de caldura, incalzire in pardoseala, centrale termice cu impact redus asupra mediului, panouri radiante, case de lemn  din cele mai diverse, toate le veti putea privi, atinge si chiar achizitiona la Targul de energie regenerabila, EcoLogica.
Ca si un factor inedit, unul din participanti va asambla o casa de lemn pe care o va decora in stil maramuresean, iar atmosfera va fi intretinuta de ceterasi adusi tocmai din Maramures.
La toate acestea se adauga sfaturile pe care reprezentatii firmelor le pot oferi, consultanta cu privire la modul de constructie a unei case ecologice, dar si cu privire la avantajele achizitionarii unui sistem ecologic.
Inscrierile continua, iar lista ramane deschisa. Vizitati blogul nostru pentru a afla noutatile!

Targul EcoLogica este singurul targ de energie regenerabila si constructii ecologice din Transilvania si se desfasoara in perioada 10-13 mai 2012 in parcarea Centrului Comercial Cora Cluj-Napoca (Cart. Grigorescu).


Parteneri: Primaria Municipiului Cluj-Napoca, Centrul de Transfer Tehnologic (CENTI), Agentia Locala a Energiei Alba (ALEA), Centrul Comercial Cora Cluj-Napoca
Parteneri media: monitorulcj.ro, orasulcluj.ro, baboom.ro, ecomagazin.ro, msdi.ro, Casa Construct
Eveniment sustinut de Radio Zu Cluj-Napoca
Organizator: Monitorul Events

0 comments:

Post a Comment