Copyright © EcoLogica
Design by Dzignine
Monday, April 11, 2011

Targul EcoLogica se bucura de sustinerea Primariei Cluj-Napoca

Cel mai mare târg de energie regenerabilă şi construcţii ecologice din Transilvania – EcoLogica – se bucură şi de susţinerea autorităţilor locale.
Considerând Târgul EcoLogica un bun început pentru informarea clujenilor despre modalităţile în care pot păstra mediul înconjurător curat, Primăria Municipiului Cluj-Napoca a venit în sprijinul organizatorilor Târgului prin susţinerea publică a acestuia.
Târgul EcoLogica îşi propune să prezinte publicului larg o gamă variată de echipamente şi tehnologii de producere a energiei regenerabile, precum şi soluţii viabile de construire a unei locuinţe ecologice, la cele mai mici costuri dar cu impact mare asupra mediului înconjurător.
Organizat de Monitorul de Cluj, publicaţie cu peste 13 ani de activitate pe piaţa presei clujene, fondatorul proiectului Monitorul Verde, Târgul EcoLogica îşi propune să informeze cu privire la cele mai noi şi inovative sisteme de producere a energiei verzi şi să încurajeze expozanţii în a prezenta aceste tehnologii.
Târgul EcoLogica vă aşteaptă în perioada 12-15 mai 2011, în parcarea celui mai mare Centru Comercial independent din Cluj-Napoca, Cora Hipermarket pentru a transforma natura într-un aliat de valoare!
Eveniment sustinut de Primaria Cluj-Napoca!
Parteneri media: Realitatea TV Cluj, Radio Zu Cluj, Ziua de Cluj, ziuadecj.ro, Casa si biroul, Zile si Nopti, energie.businesslive.ro, nineoclock.ro, Pma Invest.
Partener: CENTI (Centrul de Transfer Tehnologic Cluj-Napoca)
Data limită de înscriere este 03,05,2011! Locurile sunt limitate!

0 comments:

Post a Comment